ПАКЕТИ domen.VO.mk + Хостинг

Бесплатен домен во.мк 1
100% Complete
SSD Веб простор 1GB
5% Complete
Месечен сообраќај 10GB
1% Complete
Website builder - Сами изработете веб страна
cPANEL контролен панел
Email - 1
FTP - 1
Premium Small - Free Domain Износ 590.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
SSD Веб простор 3GB
15% Complete
Месечен сообраќај 100GB
14% Complete
Број домени 1
100% Complete
Website builder
cPANEL контролен панел
Email 1
FTP 1
MySQL > 1000
PHP
Softaculus да
Premium Web Износ 2990.00/yr
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
SSD Веб простор 5GB
25% Complete
Месечен сообраќај 300GB
42% Complete
Email 1000
100% Complete
FTP 1000
100% Complete
Број домени 1
100% Complete
Softaculus да
100% Complete
Website builder
cPANEL контролен панел
MySQL > 1000
PHP
Premium Business Износ 4490.00/yr
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
SSD Веб простор 10GB
50% Complete
Месечен сообраќај 500GB
71% Complete
Email 1000
100% Complete
FTP 1000
100% Complete
Број домени 1
100% Complete
Softaculus да
100% Complete
Website builder
cPANEL контролен панел
MySQL > 1000
PHP
Premium Shop Износ 6990.00/yr
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
SSD Веб простор 20GB
100% Complete
Месечен сообраќај 700GB
100% Complete
Email 1000
100% Complete
FTP 1000
100% Complete
Број домени 1
100% Complete
Softaculus да
100% Complete
Website builder
cPANEL контролен панел
MySQL > 1000
PHP
Premium Pro Износ 9990.00/yr
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ