Sale

Универзитет за Интернет Маркетинг

Код на производот: MC2

Залиха: 1000

Цена: 186,530 ден. 82,900 ден.

Интернет Маркетинг Универзитет -- во траење на 12 месеци
* Од моите совети сигурно ќе добиете 5-50x ROI — поврат на инвестиција.
* 4 пати МЕСЕЧНО Webinar само со овие напредни ученици
* WORKSHOP 3h минимум -- Cредба и работа заедно еднаш месечно во текот на секој месец: Јануари до Декември 2017!
* Неограничена подршка по e-mail дирекно со мене 12 месеци
* СТАРТУВАМЕ………!

 

ПОТРЕБНИ ПРЕДЗНАЕЊА: 
-- МИНИМУМ ОСНОВЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
-- ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
-- ЖЕЛБА И ЕНТУЗИЈАЗАМ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ТЕХНИКИ И ЗНАЕЊА
-- ЈАС ЛИЧНО ГАРАНТИРАМ НАЈМИНИМАЛНО $1000 месечно…!

 

 

 

Програма според која ќе работиме:

1) КАКО ДА КРЕИРАТЕ СОДРЖИНИ ЗА КОИ УНАПРЕД ЌЕ ЗНАЕТЕ ДЕКА ЌЕ ДОБИЈАТ ОГРОМЕН БРОЈ НА СПОДЕЛУВАЊА (SHARES) И ПОСЕТИ И ДА ГИ ИМАТЕ ВО ИЗОБИЛСТВО.

2) КАКО ДА ПИШУВАТЕ СОДРЖИНИ ЗА НЕОБИЧНИ МОМЕНТИ, НЕШТА И СИТУАЦИИ КОИ СЕКОЈ БИ ГИ СПОДЕЛИЛ НА НЕГОВИОТ FAN PAGE. И КАКО ДАКОНТАКТИРАТЕ СТОТИЦИ FB PAGES ДНЕВНО, БЕЗ ДА ВЕ БЛОКИРА FB И БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ПО ВАШИОТ САЈТ, ВАШАТА FB PAGE И ПРОФИЛ.

3) КАКО ВАШАТА FB PAGE ДА БИДЕ СУПЕР-ИНТЕРЕСНА И ШТО Е ХИТ ЗА FB PAGE ВО 2017.

4) КАКО ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ СО ГОЛЕМИ FB PAGES ЗА ПАРТНЕРСКА СОРАБОТКА, БЕЗ ДА ПЛАЌАТЕ УНАПРЕД!

5) КАКО ДА СЕ ПРЕГОВАРАТЕ СО ГОЛЕМИ FB PAGES ЗА ПЛАЌАЊЕ ПО ПОСТ (ТОЧНО МОЈОТ E-MAIL ТЕМПЛЕЈТ КОЈ ГО КОРИСТАМ)!

6) КАКО ДА СЕ ИСКОРИСТАТ GOOGLE HOT TRENDS ЗА ПОСТОВИ ЗА FB ADS СО ГОЛЕМА ЗАРАБОТКА!

7) КАКО ДА СЕ ИСКОРИСТАТ ДРУГИ ЖЕШКИ ТЕМИ И КАКО ДА СЕ НАЈДАТ ЗА ПОСТОВИ ЗА FB ADS СО ГОЛЕМА ЗАРАБОТКА!

8) КОМПЛЕТЕН ПРИСТАП ДО ОБУКАТА ЗА ИНТЕРНЕТ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ 2017, КАДЕ ИМА ОДЛИЧНИ СТРАТЕГИИ ЗА SEO, ОДНОСНО ПОЗИЦИОНИРАЊЕ НАПРВА СТРАНА НА GOOGLE.COM

9) КАКО ДА ИЗГРАДИТЕ ГОЛЕМА FB СТРАНА СО ВИРАЛНИ ВИДЕА ОД ЛУЃЕ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ.

10) СУПЕР-НАПРЕДНИ ТЕХНИКИ НА FB ADS.

11) БЕСПЛАТНИ СТРАТЕГИИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА FB FANS (ТАРГЕТИРАНИ)

12) ЕФТИНИ СТРАТЕГИИ ЗА FB ADS, FANS, FB CLICKS

===================================
CONSULTING

1) КАКО ДА НАЈДЕТЕ АМЕРИЧКИ И СВЕТСКИ КЛИЕНТИ И ДА ИМ ГО ВОДИТЕ БИЗНИСОТ СО НИВНИ БУЏЕТ
2) КАКО ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА СВЕТСКО РАМНИШТЕ КАКО МАРКЕТИНГ ЕКСПЕРТ, КОНСУЛТАНТ НА ГОЛЕМИ СВЕТСКИ ФИРМИ
3) КАКО ДА БИДЕТЕ МАРКЕТИНГ КОНСУЛТАНТ КОЈ ЌЕ БИДЕ ЕКСТРЕМНО ДОБРО ПЛАТЕН
4) КАКО ДА ФОРМИРАТЕ ЦЕНА КОЈА ЌЕ БИДЕ НЕОДОЛИВА ЗА КЛИЕНТОТ, А СЕПАК СУПЕР-ПРОФИТАБИЛНА ЗА ВАС
5) КОИ КАТЕГОРИИ НА БИЗНИСИ СЕ 100% ПРОФИТАБИЛНИ, ДУРИ И АКО ПОСТИГНЕТЕ МИНИМУМ РЕЗУЛТАТ ЗА КЛИЕНТОТ
6) КАКО ДА ПРЕГОВАРАТЕ СО ПОТЕНЦИЈАЛНИТЕ КЛИЕНТИ?
7) ЗАЕДНО РАБОТИМЕ -- СЕКОЈ ОД ВАС ЌЕ НАЈДЕ АМЕРИЧКИ КЛИЕНТ И ЌЕ ГО СПОДЕЛИ СЕТО ТОА ВО ГРУПАТА
8) КАКО ДА СКЛУЧИТЕ ДОГОВОТ СО АМЕРИЧКА ФИРМА И КАКО ДА ВИ ПЛАТАТ.

===================================

BONUS

-- КАКО ДА ОТВОРИТЕ PAYPAL
-- 
СОВЕТИ КАКО ДА ДОБИЕТЕ *** VISA

===================================

COPYWRITING

1) COPYWRITING ТЕХНИКИ КОИ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА НАПРАВИТЕ ФАНТАСТИЧНА ПРОДАЖНА СТРАНА
2) ИЛЈАДНИЦЕ ТЕХНИКИ И ПРИМЕРИ НА УСПЕШНИ ПРОДАЖНИ СТРАНИ И АНАЛИЗА
3) ПРИМЕРИ НА МОИ ПРОДАЖНИ СТРАНИ И РЕЗУЛТАТИ НА УВИД
4) ПРИХОЛОШКИ ТЕХНИКИ КОИ ГИ УБЕДУВААТ И ПРЕМИСЛУВААТ И НАЈОДЛУЧНИТЕ

===================================

BRANDING & DESIGN

1) КАКО ДА СЕ БРЕНДИРАТЕ И ГРАДИТЕ ИМИЏ
2) КАКО ДА ПРУЖИТЕ ИДЕАЛНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ
3) КАКО ДА ИЗГРАДИТЕ ТИМ ОД ЛУЃЕ НА ДОВЕРБА И КАКО ДА ГИ ТРЕТИРАТЕ ЗА ДА ВЕ ГЛЕДААТ КАКО БРАТ
4) КАКО ДА УЖИВАТЕ ВО СЕКОЈДНЕВНИОТ РАБОТЕН ДЕН

===================================

MOTIVATION & INSPIRATION

1) МОТИВАЦИЈА И ИНСПИРАЦИЈА НА ДНЕВНА БАЗАШТО КОГА ЌЕ ВИ СНЕМА ИНСПИРАЦИЈА?
2) КАКО ДА ПОСТАВИТЕ ЦЕЛИ И ПРИОРИТЕТИ

3) СИТЕ СОФТВЕРСКИ АЛАТКИ КОИ ЈАС ГИ КОРИСТАМ (РЕДОВНИ НОВИ ИНФОРМАЦИИ)
===================================

EMAIL MARKETING

1) ДЕТАЛЕН КУРС СО МОИ ПРИМЕРИ
2) КАКО ТРЕБА НАПРЕДНО ДА СЕ СЕГМЕНТИРААТ ВАШИТЕ 
EMAIL ПРЕТПЛАТНИЦИ
3) КАКО ДА НАПИШЕТЕ И КРЕИРАТЕ ПРОВОКАТИВНИ НАСЛОВИ
 КОИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ НАЈГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА ОТВОРЕНИ ПОРАКИ
4) КАКО ДА НАПРАВИТЕ СОВРШЕН EMAIL AUTORESPONDER КОЈ АВТОМАТСКИ ЌЕ ГО ПРОДАВА ВАШИОТ ПРОИЗВОД НА PAYPAL
===================================

SEO

1) ЧЕКОР ПО ЧЕКОР -- CASE STUDY
2) СЕКОЈ ОД ВАС ЌЕ УСПЕЕ ДА РАНГИРА НА НЕКОЈА ФРАЗА
3) СЕКОЈ ОД ВАС ЌЕ ГО СПОДЕЛИ ТОА ВО ТАЈНАТА ФБ ГРУПА
4) СЕКОЈ ОД ВАС ДА ОБЕЗБЕДИЕ 100 ГОСТИНСКИ ТЕКСТОВИ -- ЈАС ЌЕ ВЕ НАСОЧАМ ДЕТАЛНО
5) СЕКОЈ ОД ВАС ДА ДОБИЕ БАРЕМ 50/50 
DA/PA според OpenSiteExplorer
6) 
КАКО ДА СЕ РАНГИРА НА МАКЕДОНСКИ ФРАЗИ И ИЗРАЗИ
7) SEO ZA 2017
===================================

PAID ADS

1) ПРИСТАП ДО СУПЕРТАЈНА ФБ ГРУПА САМО ЗА НАС
2) СЕКОЈ ОД ВАС СЕКОЈ РЕЗУЛТАТ ЌЕ ГО СПОДЕЛУВА СО СИТЕ
3) НАПРЕДНИ МЕТОДИ ЗА ПЛАТЕНО РЕКЛАМИРАЊЕ НА 
FB, ADWORDS И ДРУГИ НЕДОПРЕНИ МРЕЖИ СО ЕФТИН СООБРАЌАЈ!
4) КАКО ДА БИДЕТЕ НЕЗАВИСЕН ОД БИЛО КОЈ ИЗВОР НА 
TRAFFIC!
===================================

VIDEO MARKETING

1) КАДЕ И КАКО
2) 
FACEBOOK VIDEO ADS
3) YOUTUBE VIDEO ADS

===================================

NETWORKING

1) ОСНОВАЊЕ НА КЛУБ КАДЕ ЌЕ СЕ ДРУЖИМЕ РЕДОВНО
2) КАКО ДА СЕ НАПРАВИ АКТИВЕН ФОРУМ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС
3) КАКО ТОЈ ФОРУМ ДА СЕ ДРЖИ АКТИВЕН И ИНТЕРЕСЕН

===================================
 

СИСТЕМ НА ЧЛЕНУВАЊЕ:

Начин 1) 533 Evra poceten del -- vkluceni 2 meseci clenarina
250 Evra mesecno (10 meseci)  (3033 Evra vkupno)
===================================
Начин 2) 900 Evra poceten del -- vkluceni 6 meseci clenarina
900 Evra posle 6 meseci -- (Clenarina za 12 meseci)
(1800 Evra vkupno)
===================================
Начин 3) 1350 Evra naednas za cela godina (Clenarina za 12 meseci)
=================================== 

 

 

Обука за интернет маркетинг 2017 (Влкучена во  универзитетот)

 

ШТО ЌЕ НАУЧИТЕ СО НАС:

-- КАКО САМИТЕ ДА ИЗГРАДИТЕ ВЕБСАЈТ КОЈ ЌЕ ЗАРАБОТУВА МИНИМУМ $1000 МЕСЕЧНО…
-- ДОЗНАЈТЕ КАКО УСПЕАВ ДА ПРОДАДАМ ИЛЈАДНИЦИ КОПИИ ОД МОЈАТА ЕЛЕКТРОНСКА КНИГА ПО ЦЕНА ОД $16.95!
-- КАКО ДА СТАНЕТЕ ЕКСПЕРТ НА ОДРЕДЕНА ТЕМА И ДА СТАНЕТЕ БРЕНД ВО ОДРЕДЕНА КАТЕГОРИЈА…

УШТЕ НЕКОИ ДЕТАЛИ:

-- УЧЕТЕ ОД УЧЕБНИКОТ НА МАРКЕТИНГ ТИМОТ НА БАРАК ОБАМА И ДОЗНАЈТЕ КАКО ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА ИНТЕНЗИВНА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ КАМПАЊА!
-- КАКО СЕГА СЕ ОДВИВА ТИВКА ВОЈНА НА ИНТЕРНЕТ ПОМЕЃУ ХИЛАРИ КЛИНТОН И ДОНАЛД ТРАМП…
-- КАКО ДА ИЗГРАДИТЕ ФЕЈСБУК СТРАНИ СО ПОВЕЌЕ ОД 50 ИЛЈАДИ ФАНОВИ (ДОЗНАЈТЕ КАКО FACEBOOK СТРАНАТА НА HYUNDAI MACEDONIA ЈА ИЗДИГНАВ од 8000 на 40 000 ФАНОВИ)…
-- КАКО ДА СТАНЕТЕ МАРКЕТИНГ КОНСУЛТАНТ И РАБОТИТЕ СО НАЈДОБРИТЕ МАКЕДОНСКИ И СВЕТСКИ КОМПАНИИ…

УШТЕ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ:

-- КАКО ДА ПРОДАВАТЕ ПРЕДМЕТИ И КНИГИ НА AMAZON.COM
-- КОЈА Е ТАЈНАТА НА УСПЕШНИТЕ БИЗНИСИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА КОГА СЕКОЈ РАЗМИСЛУВА ДА СЕ ОТКАЖЕ….
-- КОЈА Е ТАЈНАТА НА ДЕСЕТИЦИ МАКЕДОНЦИ КОИ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ А КАМОЛИ ДА СТАПНАТ ВО БИРОТО ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКРАЈ ОДЛИЧНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ!
-- КАКО ВИЕ ДА ЗАРАБОТИТЕ ВИСТИНСКИ ПАРИ НА ИНТЕРНЕТ…!
ПОТРЕБНИ ПРЕДЗНАЕЊА: 
-- МИНИМУМ ОСНОВЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
-- ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
-- ЖЕЛБА И ЕНТУЗИЈАЗАМ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ТЕХНИКИ И ЗНАЕЊА
-- ЈАС ЛИЧНО ГАРАНТИРАМ НАЈМИНИМАЛНО $1000 месечно…!

 

Контактирајте не на 078-28 44 33, contact@ekarta.com.mk

 

 

 

 

Напиши коментар

Забелешка : HTML не е преведен!

Гласај: Лошо Добро

Внеси го кодот подолу: