Vo.mk поддомен 1 карактер

Код на производот: vomk1

Залиха: 1000

Цена: 49,200 ден.

ПОТРЕБА НА ИДЕЈАТА

Идејата за ВО.мк беше секојдневно пребарување на Google и неможноста да се појават Македонски производи и компании за одредени производи. При пребарување на некој специфични производи многу често се појавуваат Српски и Бугарски веб страни и компании. Па мора како корисник да вметнеш наставка .мк или да пишеш во.мк

Така компанијата го закупи доменот ВО.МК и почнавме да работиме на реализација за која потребна е голема почетна инвестиција за задржување на добро обучениот тимот во компанијата и истиот да биде мотивиран и посветен на проектот.

Зголемување на бројот на онлајн продавници, компаниите што имаат неколку производи немаат потреба од скапи веб страни, а ние ќе им овозможиме лесно активирање на интернет продавница со што ќе зголемат продажба и профитот во фирмата.

Најголем бенефит ќе имаат микро, мали и средни компании професионалци во областа заради евтината промоција и директната продажба на своите производи.

Во.мк е платформа корисна за потрошувачите и компаниите базирана на моделот веб апликација која го олесува пребарувањето на одредена дејност или производ од страна на корисниците, а во исто време им овозможува на компаниите едноставно ажурирање на информациите, нивните производи и квалитетот на истите. 

Со помошта на Plan To Fund It  компанијата ќе развие нов иновативен софтвер кој решава голем проблем при пребарување и користење на интернетот во Македонија, ќе зголемиме профит и ќе споделиме дел од профитот со нашите директни потрошувачи.

Клучно и единствено е името на доменот ВО.мк (vo.mk – www.vo.mk).

Доменот е уникатен самиот по себе по тоа што на него може да се додадат неограничен број на поддомени како на пример vrati.vo.mk, avtomobili.vo.mk, fakulteti.vo.mk, apteki.vo.mk.

Доменот vo.mk купен и е во сопственост на Екарта Либро.

Иновативниот аспект на веб апликацијата ќе биде едноставното ажурирање на соодветните поддомени од страна на компанијата со нивни корисничко име и лозинка при што за многу производи за првпат ќе се појават општ опис, технички податоци, објаснување на начинот на работа и негова корисна примена, вметнување на стандарди и упатства за користење, водич за купување на исти или слични производи.

Со други зборови една мини енциклопедија напишана од професионалците кои го продаватат производот или услугата.

Вториот дел од иновативноста се поставките и техничкото прилагодување на самата веб страна во поддоменот пример vrati.vo.mk. веб страната да се појави на прва страна на Google таргетиран како најкористен пребарувач. (* Во исто време ова важи и за останатите пребарувачи како Yahoo, Bing …)

Со помошта на Plan To Fund It  компанијата ќе развие нов иновативен софтвер кој решава голем проблем при пребарување и користење на интернетот во Македонија, ќе зголемиме профит и ќе споделиме дел од профитот со нашите директни потрошувачи.

ИДЕИ ЗА ЗАРАБОТКА

  1. Закупете го вашиот поддомен денес и продадете го по повисока цена - заработката е целосно Ваша!
    • ​​Во моментов поддомените имаат попуст, по изработката на софтверот и вметнување на податоците Вашиот поддомејн ќе добие поголема вредност
  2. Дополнително ќе заработите од профитот што ќе го оствари апликацијата Во.мк
    • ​​Како што веќе спомнавме ќе споделиме дел од профитот со нашите соработници
  3. Заработете од препорака на Пријател
    • ​​Видете повеќе за партнерската програма во склоп на продавницата, со ВАС СПОДЕЛУВАМЕ 35% од СЕКОЈА продажба СИТЕ средства наменети за маркетинг

Напиши коментар

Забелешка : HTML не е преведен!

Гласај: Лошо Добро

Внеси го кодот подолу: